TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

 

INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE,  VA  RUGAM SA CITITI CU ATENŢIE ENUNTURILE DE MAI JOS, CARE SE APLICA ACESTUI SITE SI TUTUROR MATERIALELOR DIN INTERIORUL LUI.

Prin accesarea si folosirea Site-ului www.atvmotoshop.ro, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului www.atvmotoshop.ro de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest Site.

Va multumim pentru accesarea site-ului www.atvmotoshop.ro (denumit in cele ce urmeaza "Site-ul"). Accesul la prezentul Site precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanţă cu termenii şi condiţiile de mai jos şi cu legea statului român. Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.

Acest site este sub controlul si este operat de: S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L, cu sediul in Bucuresti, Str. Postalionului Nr.53, Bl.2, Et.1, Ap.11, Sector 4, inregistrata la ORC Bucuresti sub Nr. J40/13003/2012, CUI RO30875598.

S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L, prin www.atvmotoshop.ro, isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari asupra continutului site-ului cit si acordului de utilizare fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru completarea unui formular de comanda on-line. In cazul in care www.atvmotoshop.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la serviciile oferite de Site-ul www.atvmotoshop.ro. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea/invalidarea oricarei comenzi on-line si a tuturor informatiilor pe care le contin acestea si interzicerea accesului la serviciile www.atvmotoshop.ro.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. se angajazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã scris. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.atvmotoshop.ro adresa sa de email pentru lansarea unei comenzi, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., fie printr-o cerere scrisa trimisa pe adresa Bucuresti, Str. Postalionului Nr.53, Bl.2, Et.1, Ap.11, fie printr-un mesaj de „Dezabonare", expediat conform instructiunilor din mesajele de informare (newsletter).

 

LIMITE ALE UTILIZARII SITE-ULUI

Atunci cand accesati Site-ul www.atvmotoshop.ro declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul www.atvmotoshop.ro pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista s.a;

c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului www.atvmotoshop.ro, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal.

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului www.atvmotoshop.ro si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Societate ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

In vederea exercitarii drepturilor sus mentionate, puteti solicita de la Societatea S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. acest lucru, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, pe adresa Bucuresti, Str. Postalionului Nr.53, Bl.2, Et.1, Ap.11, Sector 4. Societatea va fi obligata sa va comunice masurile luate precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, in termen de 15 zile lucratoare de la data primirii cererii.

 

COPYRIGHT

Drepturi de autor: S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum şi orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusivă a S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Este permisă navigarea pe site, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc, şi înstrăinarea către alte persoane, dar, în toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adică numai în scop informaţional sau personal. Nici o reproducere a oricărei părţi a acestui site nu poate fi vândută sau distribuită în scopuri comerciale şi nici nu poate fi modificată sau folosită în alte lucrări, publicaţii sau site-uri, fie că este vorba de un format electronic sau tipărit, sau postata pe alt site. S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. nu acordă vizitatorilor acestui site nici un fel de licenţă sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum si în ceea ce priveşte conţinutul si structura prezentului site.

 

SECURITATE

Informatiile din formularul de comanda si din cel de inregistrare vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

www.atvmotoshop.ro asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat de autoritatile publice in baza legilor romane. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

 

AUTENTIFICARE

Autentificarea este modul prin care noi va putem identifica in functie de adresa de e-mail si o parola. Astfel accesam informatiile furnizate de dumnevoastra pentru livrare si facturare. Pentru a va autentifica trebuie mai intai sa va inregistrati completand formularul corespunzator. Toate detalii dumneavoastra sunt securizate, iar noi nu le vom face niciodata publice, nici nu le vom incredinta altor persoane. Inregistrarea unui cont este obligatorie pentru a cumpara din magazinul nostru.

In cazul in care sunteti pentru prima data in magazin, este necesar sa va inregistrati ca si client, selectand optiunea " AUTENTIFICA/CONT NOU". Acest lucru va simplifica executarea unei comenzi ulterioare, datele initiale fiind inregistrate in baza de date, iar la urmatoarea intrare in magazin vor fi necesare numai datele de autentificare. La introducerea datelor Dvs., campurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.

 

PRODUSE SI PRETURI

Specificatiile tehnice sau preturile produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila (cu exceptia cazului in care inaintati o comanda on line si achitati contravaloarea produsului comandat pe baza facturii proforma emisa sau comunicata de catre S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., situatie in care pretul de pe factura proforma achitat si detaliile tehnice ale produsului comandat sunt finale). www.atvmotoshop.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

www.atvmotoshop.ro nu garanteaza, disponibilitatea in stoc a produselor afisate, aprovizionarea si livrarea acestora efectuandu-se numai pe baza comenzii formulata de catre consumator. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra din motive independente de vointa si/sau culpa S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., clientul va putea cere decat returnarea imediata a sumelor incasate deja de www.atvmotoshop.ro , dar nu si alte despagubiri.

Pentru evitarea oricaror neplaceri va rugam sa apelati la personalul nostru alocat in sectiunea de CONTACT a acestui site. Fiecare comanda primita prin www.atvmotoshop.ro va fi verificata telefonic. Toate preturile din acest site, indiferent ca sunt exprimate in EURO, LEI sau USD sunt in lei si includ TVA. Plata se poate face numerar, cu Ordin de Plata sau Online prin Card Bancar

.

ACHIZITIONARE PRODUSE

Pentru a putea achizitiona produse va rugam sa completati formularul de comanda on-line existent in cadrul Site-ului www.atvmotoshop.ro sau sa va adresati telefonic, unui reprezentant al S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., la numerele de telefon afisate pe Site. In cadrul lansarii unei comenzi on-line veti fi contactat de un reprezentant al S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. pentru a stabili conditiile de expediere a facturii proforme si a datelor de livrare a produselor comandate. In factura proforma expediata de catre S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. se vor detalia produsele si/sau produsul comandate/comandat, pretul acestora/acestuia, termenul si modalitatea de plata, precum si condtiile si termenul de achizitie, respectiv livrare.

 

CONDITII DE RETUR

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Toate produsele returnate trebuie sa fie complete, in stare noua, in pachetul original si fara nici un fel de daune, etichete suplimentare, zgarieturi, urme de uzura sau montaj, etc. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Daca doriti sa returnati produsul, nu il utilizati , nu il desigilati (de ex. nu puteti returna produse muradare sau deja utilizate) !

Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Produse excluse:

Perioada de reflectie de 14 zile nu este valabila in cazul urmatoarelor produse, conform art.14 alin.1 lit.e din OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative :articole de lenjerie de corp care au fost desigilate, care nu pot fi returnate din motive de igiena

Produse aflate la promotie:

Produsele aflate la promotie, resigilate sau lichidare de stoc nu se pot returna in cazul in care au fost achizitionate de o entitate juridica.

 

RESIGILATE

Produsele resigilate sunt produse functionale, care au fost expuse pe raft, nu au fost ridicate de catre clienti sau marimea sau modelul a fost ales gresit.

Perioada de garantie este cea legala, fara nici-o exceptie. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare ale unui produs resigilat sunt aceleasi ca si in cazul produsele sigilate.

 

CONŢINUTUL SITE-ULUI

Nici o informaţie conţinută în acest site nu constituie o recomandare pentru investire în vreun serviciu si/sau produs oferit de S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L.

Nici S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. si nici angajaţii sai nu pot fi făcuţi răspunzători pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuială (incluzând, dar fără a se limita la orice pierdere de profit, indirectă, incidentală sau pe cale de consecinţă) care poate decurge din accesul sau folosinţa prezentului site.

S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. îşi rezervă dreptul de a face schimbări şi corecturi în prezentul site, atunci când doreşte şi fără o notificare prealabilă.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini s.a. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

 

DECLARAŢIE DE NON-GARANŢIE

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că utilizaţi Site-ul www.atvmotoshop.ro pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul este furnizat „ca atare" şi "în forma disponibilă" şi în măsura maxim admisibilă permisă de lege. Societatea nu recunoaşte, în mod expres, nicio garanţie, explicită sau implicită, privind Site-ul www.atvmotoshop.ro şi utilizarea de către dumneavoastră a acestuia, incluzând, dar fără a se limita la garanţiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acurateţe şi ne-încălcare a drepturilor de autor. Societatea nu-şi asumă responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclamă sau al oricărui website este conectat la acesta sau este prezentat pe orice banner sau material publicitar, şi S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. nu va fi parte şi nu va fi responsabil în nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzacţii între dumneavoastră şi terţi furnizori de produse sau servicii. Ca şi în cazul achiziţiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau în orice mediu, trebuie să vă folosiţi cea mai bună judecată şi să manifestaţi atenţie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informaţie, orală sau scrisă, obţinută de dumneavoastră de la S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. sau prin intermediul Site-ului www.atvmotoshop.ro nu va crea vreo garanţie nespecificată în mod expres în prezenta Declaraţie privind termenii de furnizare a serviciului.

 

DECLARATIA DE LIMITARE A RĂSPUNDERII

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. nu va fi răspunzătoare faţă de dumneavoastră pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinţă sau exemplare, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul www.atvmotoshop.ro; (b) declaraţii sau conduită a oricărui terţ în ceea ce priveşte Site-ul www.atvmotoshop.ro; (c) inexactităţi, greşeli sau erori de conţinut; (d) leziuni personale sau daune aduse proprietăţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul şi utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului www.atvmotoshop.ro; (e) orice defecte de program, viruşi, „cai troieni" sau entităţi similare, care pot fi transmise Site-ului www.atvmotoshop.ro sau prin acesta de către un terţ; sau (f) orice altă chestiune privind Site-ul www.atvmotoshop.ro, indiferent că se bazează pe garanţie, contract, prejudiciu sau orice altă teorie juridică.

 

COMPENSAŢIE

Sunteţi de acord ca, pe cheltuială proprie, să despăgubiţi, să protejaţi Societatea S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., pe angajaţii, agenţii şi reprezentanţii acesteia împotriva oricărei reclamaţii, reclamaţii ipotetice, urmăriri judiciare, acţiuni juridice sau proceduri administrative care derivă din sau este corelată cu utilizarea Site-ului www.atvmotoshop.ro sau accesul la acesta, respectiv din încălcarea prezentei Declaraţii de către dumneavoastră.

 

DECLARAŢIE DE RENUNŢARE ŞI INDIVIZIBILITATE

Neexercitarea sau neexecutarea de către oricare dintre părţi a oricărui drept sau prevedere a declaraţiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renunţare la dreptul sau prevederea respectivă. Dacă oricare dintre prevederile declaraţiei privind furnizarea serviciului, inclusiv Declaraţia de non-garanţie sau Limitarea răspunderii, sunt declarate neîntemeiate, neexecutorii sau nule de către o instanţă, părţile cad totuşi de acord ca instanţa să depună eforturi pentru a transpune în practică intenţiile părţilor aşa cum sunt reflectate în prevederea respectivă, iar celelalte prevederi ale declaraţiei rămân valabile şi în vigoare.

 

LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE

Această declaraţie privind condiţiile de furnizare a serviciului va fi guvernată de şi interpretată în conformitate cu legile României, fără a lua în considerare conflictul între prevederile legale. Orice acţiune intentată de dumneavoastră împotriva Societatii S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. în temeiul prezentei declaraţii va fi înaintată exclusiv instanţelor din România, şi orice acţiune intentată de Societatea S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. împotriva dumneavoastră în temeiul prezentei declaraţii va fi prezentată, la alegerea Societatii S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., instanţelor din Romania de la sediul Societatii sau instanţelor corespunzătoare din jurisdicţia în care domiciliaţi. Dumneavoastră şi Societatea S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. consimţiţi astfel şi vă supuneţi în mod irevocabil jurisdicţiei personale şi locaţiei acestor instanţe.

 

LITIGII

Orice litigii ce izvorasc din utilizarea, vizitarea si/sau efectuarea unei comenzi prin intermediul Site-ului www.atvmotoshop.ro, vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L..

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

 

INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE,  VA  RUGAM SA CITITI CU ATENŢIE ENUNTURILE DE MAI JOS, CARE SE APLICA ACESTUI SITE SI TUTUROR MATERIALELOR DIN INTERIORUL LUI.

Prin accesarea si folosirea Site-ului www.atvmotoshop.ro, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului www.atvmotoshop.ro de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest Site.

Va multumim pentru accesarea site-ului www.atvmotoshop.ro (denumit in cele ce urmeaza "Site-ul"). Accesul la prezentul Site precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanţă cu termenii şi condiţiile de mai jos şi cu legea statului român. Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.

Acest site este sub controlul si este operat de: S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L, cu sediul in Bucuresti, Str. Postalionului Nr.53, Bl.2, Et.1, Ap.11, Sector 4, inregistrata la ORC Bucuresti sub Nr. J40/13003/2012, CUI RO30875598.

S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L, prin www.atvmotoshop.ro, isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari asupra continutului site-ului cit si acordului de utilizare fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru completarea unui formular de comanda on-line. In cazul in care www.atvmotoshop.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la serviciile oferite de Site-ul www.atvmotoshop.ro. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea/invalidarea oricarei comenzi on-line si a tuturor informatiilor pe care le contin acestea si interzicerea accesului la serviciile www.atvmotoshop.ro.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. se angajazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã scris. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.atvmotoshop.ro adresa sa de email pentru lansarea unei comenzi, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., fie printr-o cerere scrisa trimisa pe adresa Bucuresti, Str. Postalionului Nr.53, Bl.2, Et.1, Ap.11, fie printr-un mesaj de „Dezabonare", expediat conform instructiunilor din mesajele de informare (newsletter).

 

LIMITE ALE UTILIZARII SITE-ULUI

Atunci cand accesati Site-ul www.atvmotoshop.ro declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul www.atvmotoshop.ro pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista s.a;

c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului www.atvmotoshop.ro, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal.

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului www.atvmotoshop.ro si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Societate ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

In vederea exercitarii drepturilor sus mentionate, puteti solicita de la Societatea S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. acest lucru, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, pe adresa Bucuresti, Str. Postalionului Nr.53, Bl.2, Et.1, Ap.11, Sector 4. Societatea va fi obligata sa va comunice masurile luate precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, in termen de 15 zile lucratoare de la data primirii cererii.

 

COPYRIGHT

Drepturi de autor: S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum şi orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusivă a S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Este permisă navigarea pe site, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc, şi înstrăinarea către alte persoane, dar, în toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adică numai în scop informaţional sau personal. Nici o reproducere a oricărei părţi a acestui site nu poate fi vândută sau distribuită în scopuri comerciale şi nici nu poate fi modificată sau folosită în alte lucrări, publicaţii sau site-uri, fie că este vorba de un format electronic sau tipărit, sau postata pe alt site. S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. nu acordă vizitatorilor acestui site nici un fel de licenţă sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum si în ceea ce priveşte conţinutul si structura prezentului site.

 

SECURITATE

Informatiile din formularul de comanda si din cel de inregistrare vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

www.atvmotoshop.ro asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat de autoritatile publice in baza legilor romane. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

 

AUTENTIFICARE

Autentificarea este modul prin care noi va putem identifica in functie de adresa de e-mail si o parola. Astfel accesam informatiile furnizate de dumnevoastra pentru livrare si facturare. Pentru a va autentifica trebuie mai intai sa va inregistrati completand formularul corespunzator. Toate detalii dumneavoastra sunt securizate, iar noi nu le vom face niciodata publice, nici nu le vom incredinta altor persoane. Inregistrarea unui cont este obligatorie pentru a cumpara din magazinul nostru.

In cazul in care sunteti pentru prima data in magazin, este necesar sa va inregistrati ca si client, selectand optiunea " AUTENTIFICA/CONT NOU". Acest lucru va simplifica executarea unei comenzi ulterioare, datele initiale fiind inregistrate in baza de date, iar la urmatoarea intrare in magazin vor fi necesare numai datele de autentificare. La introducerea datelor Dvs., campurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.

 

PRODUSE SI PRETURI

Specificatiile tehnice sau preturile produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila (cu exceptia cazului in care inaintati o comanda on line si achitati contravaloarea produsului comandat pe baza facturii proforma emisa sau comunicata de catre S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., situatie in care pretul de pe factura proforma achitat si detaliile tehnice ale produsului comandat sunt finale). www.atvmotoshop.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

www.atvmotoshop.ro nu garanteaza, disponibilitatea in stoc a produselor afisate, aprovizionarea si livrarea acestora efectuandu-se numai pe baza comenzii formulata de catre consumator. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra din motive independente de vointa si/sau culpa S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., clientul va putea cere decat returnarea imediata a sumelor incasate deja de www.atvmotoshop.ro , dar nu si alte despagubiri.

Pentru evitarea oricaror neplaceri va rugam sa apelati la personalul nostru alocat in sectiunea de CONTACT a acestui site. Fiecare comanda primita prin www.atvmotoshop.ro va fi verificata telefonic. Toate preturile din acest site, indiferent ca sunt exprimate in EURO, LEI sau USD sunt in lei si includ TVA. Plata se poate face numerar, cu Ordin de Plata sau Online prin Card Bancar

.

ACHIZITIONARE PRODUSE

Pentru a putea achizitiona produse va rugam sa completati formularul de comanda on-line existent in cadrul Site-ului www.atvmotoshop.ro sau sa va adresati telefonic, unui reprezentant al S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., la numerele de telefon afisate pe Site. In cadrul lansarii unei comenzi on-line veti fi contactat de un reprezentant al S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. pentru a stabili conditiile de expediere a facturii proforme si a datelor de livrare a produselor comandate. In factura proforma expediata de catre S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. se vor detalia produsele si/sau produsul comandate/comandat, pretul acestora/acestuia, termenul si modalitatea de plata, precum si condtiile si termenul de achizitie, respectiv livrare.

 

CONDITII DE RETUR

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Toate produsele returnate trebuie sa fie complete, in stare noua, in pachetul original si fara nici un fel de daune, etichete suplimentare, zgarieturi, urme de uzura sau montaj, etc. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Daca doriti sa returnati produsul, nu il utilizati , nu il desigilati (de ex. nu puteti returna produse muradare sau deja utilizate) !

Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Produse excluse:

Perioada de reflectie de 14 zile nu este valabila in cazul urmatoarelor produse, conform art.14 alin.1 lit.e din OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative :articole de lenjerie de corp care au fost desigilate, care nu pot fi returnate din motive de igiena

Produse aflate la promotie:

Produsele aflate la promotie, resigilate sau lichidare de stoc nu se pot returna in cazul in care au fost achizitionate de o entitate juridica.

 

RESIGILATE

Produsele resigilate sunt produse functionale, care au fost expuse pe raft, nu au fost ridicate de catre clienti sau marimea sau modelul a fost ales gresit.

Perioada de garantie este cea legala, fara nici-o exceptie. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare ale unui produs resigilat sunt aceleasi ca si in cazul produsele sigilate.

 

CONŢINUTUL SITE-ULUI

Nici o informaţie conţinută în acest site nu constituie o recomandare pentru investire în vreun serviciu si/sau produs oferit de S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L.

Nici S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. si nici angajaţii sai nu pot fi făcuţi răspunzători pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuială (incluzând, dar fără a se limita la orice pierdere de profit, indirectă, incidentală sau pe cale de consecinţă) care poate decurge din accesul sau folosinţa prezentului site.

S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. îşi rezervă dreptul de a face schimbări şi corecturi în prezentul site, atunci când doreşte şi fără o notificare prealabilă.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini s.a. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

 

DECLARAŢIE DE NON-GARANŢIE

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că utilizaţi Site-ul www.atvmotoshop.ro pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul este furnizat „ca atare" şi "în forma disponibilă" şi în măsura maxim admisibilă permisă de lege. Societatea nu recunoaşte, în mod expres, nicio garanţie, explicită sau implicită, privind Site-ul www.atvmotoshop.ro şi utilizarea de către dumneavoastră a acestuia, incluzând, dar fără a se limita la garanţiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acurateţe şi ne-încălcare a drepturilor de autor. Societatea nu-şi asumă responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclamă sau al oricărui website este conectat la acesta sau este prezentat pe orice banner sau material publicitar, şi S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. nu va fi parte şi nu va fi responsabil în nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzacţii între dumneavoastră şi terţi furnizori de produse sau servicii. Ca şi în cazul achiziţiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau în orice mediu, trebuie să vă folosiţi cea mai bună judecată şi să manifestaţi atenţie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informaţie, orală sau scrisă, obţinută de dumneavoastră de la S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. sau prin intermediul Site-ului www.atvmotoshop.ro nu va crea vreo garanţie nespecificată în mod expres în prezenta Declaraţie privind termenii de furnizare a serviciului.

 

DECLARATIA DE LIMITARE A RĂSPUNDERII

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. nu va fi răspunzătoare faţă de dumneavoastră pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinţă sau exemplare, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul www.atvmotoshop.ro; (b) declaraţii sau conduită a oricărui terţ în ceea ce priveşte Site-ul www.atvmotoshop.ro; (c) inexactităţi, greşeli sau erori de conţinut; (d) leziuni personale sau daune aduse proprietăţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul şi utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului www.atvmotoshop.ro; (e) orice defecte de program, viruşi, „cai troieni" sau entităţi similare, care pot fi transmise Site-ului www.atvmotoshop.ro sau prin acesta de către un terţ; sau (f) orice altă chestiune privind Site-ul www.atvmotoshop.ro, indiferent că se bazează pe garanţie, contract, prejudiciu sau orice altă teorie juridică.

 

COMPENSAŢIE

Sunteţi de acord ca, pe cheltuială proprie, să despăgubiţi, să protejaţi Societatea S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., pe angajaţii, agenţii şi reprezentanţii acesteia împotriva oricărei reclamaţii, reclamaţii ipotetice, urmăriri judiciare, acţiuni juridice sau proceduri administrative care derivă din sau este corelată cu utilizarea Site-ului www.atvmotoshop.ro sau accesul la acesta, respectiv din încălcarea prezentei Declaraţii de către dumneavoastră.

 

DECLARAŢIE DE RENUNŢARE ŞI INDIVIZIBILITATE

Neexercitarea sau neexecutarea de către oricare dintre părţi a oricărui drept sau prevedere a declaraţiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renunţare la dreptul sau prevederea respectivă. Dacă oricare dintre prevederile declaraţiei privind furnizarea serviciului, inclusiv Declaraţia de non-garanţie sau Limitarea răspunderii, sunt declarate neîntemeiate, neexecutorii sau nule de către o instanţă, părţile cad totuşi de acord ca instanţa să depună eforturi pentru a transpune în practică intenţiile părţilor aşa cum sunt reflectate în prevederea respectivă, iar celelalte prevederi ale declaraţiei rămân valabile şi în vigoare.

 

LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE

Această declaraţie privind condiţiile de furnizare a serviciului va fi guvernată de şi interpretată în conformitate cu legile României, fără a lua în considerare conflictul între prevederile legale. Orice acţiune intentată de dumneavoastră împotriva Societatii S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. în temeiul prezentei declaraţii va fi înaintată exclusiv instanţelor din România, şi orice acţiune intentată de Societatea S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. împotriva dumneavoastră în temeiul prezentei declaraţii va fi prezentată, la alegerea Societatii S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L., instanţelor din Romania de la sediul Societatii sau instanţelor corespunzătoare din jurisdicţia în care domiciliaţi. Dumneavoastră şi Societatea S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L. consimţiţi astfel şi vă supuneţi în mod irevocabil jurisdicţiei personale şi locaţiei acestor instanţe.

 

LITIGII

Orice litigii ce izvorasc din utilizarea, vizitarea si/sau efectuarea unei comenzi prin intermediul Site-ului www.atvmotoshop.ro, vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul S.C. ATV MOTO SHOP S.R.L..